Detailhandelaars

Hier vindt u makkelijk al onze detailhandelaars in België terug.

Ons zaaigoed kan u ook op andere plekken vinden:

Een selectie van het Cycle en Terre-zaaigoed is verkrijgbaar:

  • via Topino  en de Coöperatie Ardente
  • Op diverse evenementen en beurzen. De data en plaatsen vindt u op onze nieuwspagina..
  • U kan uw bestellingen ook zelf in de kantoren van Cycle en Terre in Havelange komen afhalen. Dit kan uitsluitend op afspraak, want we hebben ter plaatse geen winkel. U kan contact opnemen met Lillemor Schmidt op 0487 72.06.47 voor een afspraak van maandag tot vrijdag, van 9 u. tot 17.30 u. Tijdens het weekend zijn we meestal niet op kantoor aanwezig.

Ik wil detailhandelaar worden

Wenst u ook detailhandelaar te worden, onze displays te gebruiken en op deze kaart vertegenwoordigd te zijn? Neem dan contact met ons op. We bezorgen u de verkoopsvoorwaarden, de lijst met zaaigoed voor de detailhandelaars en advies bij de keuze van het zaaigoed dat u in uw winkel kan aanbieden.

 
 

Vermeerderaars

We hopen oprecht dat onze regio’s in de toekomst in hoge mate weer zelf zaden gaan produceren. Daarom willen we kwekers aanmoedigen om, als bijkomende activiteit naast het verbouwen van groente, ook zelf zaaigoed te kweken.

Word coöperant!

We rekenen op u voor de uitbreiding van het project

Spreekt het thema van ons zaaigoed u aan? Voelt u zich aangesproken om Cycle en Terre te steunen? Aarzel dan niet, neem deel aan het project en word coöperant. Het is eenvoudig om ons financieel te helpen en deel te nemen aan een project waar u echt achter kan staan.

Hier vindt u alle praktische informatie hoe u coöperant kan worden.

Nederlands